DoubleDividend wordt gewaardeerd

FD Gazellen

DoubleDividend is voor de zesde keer op rij winnaar van de FD Gazellen. De FD Gazellen zijn de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Zo moeten FD Gazellen een omzetgroei van ten minste 20% behalen over een ononderbroken periode van drie jaar. Daarnaast worden de winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. De laatste jaren is ons vermogen onder beheer gegroeid door onder meer de focus op duurzaamheid en de behaalde beleggingsresultaten. Steeds meer klanten onderschrijven onze beleggingsfilosofie waar kwaliteit, duurzaamheid en een focus op de lange termijn voorop staan. Ook de betrokkenheid bij de klant speelt een belangrijk rol in de groei van DoubleDividend. Wij danken onze klanten.

Onafhankelijke vergelijkingssites

DoubleDividend heeft de hoogste waardering (5-sterren) gekregen van de twee belangrijkste onafhankelijke vergelijkingssites – Finner en Vermogensbeheer.nl. Onder meer de organisatie, het beleggings- en risicobeleid, rendementen en kosten worden geanalyseerd door deze vergelijkingssites.

U kunt het klanttevredenheidsrapport van Vermogensbeheer.nl over DoubleDividend hier aanvragen. De beoordeling van Finner kunt u hier zien.

IEX Gouden Stier

DoubleDividend was in 2020 wederom beste keuze van de IEX Gouden Stier in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder van Nederland’. IEX Gouden Stier is een onafhankelijk keurmerk en selecteert de beste, meest transparante en innovatieve bedrijven en diensten op basis van heldere en voor iedereen inzichtelijke criteria.

Wij danken al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen. In 2019 was DoubleDividend ook beste keuze én tevens winnaar van de IEX Gouden Stier in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder van Nederland’.